Nyitni a külvilág felé!

Eredeti megjelenés: Hírhozó, 2012.02.06, Hivatkozás: nincs 

Ahogyan pár évvel ezelőtt elterveztük, idén léptünk nyilvánosság elé. Egészen pontosan 2011 decemberében, de ez az előrehozás nem szándékosan történt, sokkal inkább úgy mondanám, hogy jelet kaptunk: méressük meg erőnket és lehetőségeinket! Úgy éreztem, sikerrel járhatunk, úgyhogy eldöntöttük, hogy belevágunk, és végig is csináljuk. Eme, első nyilvánosan zajló akciónk Székesfehérvárhoz köthető, ahol egy alig 18 éves fiút olyan súlyosan bántalmaztak cigánybűnözők, hogy az elülső négy foga gyökerestül, a tartócsonttal együtt kitört. A hírek szerint a gyógyulásához legalább 600.000 forintra lett volna szükség, melyet a család képtelen lett volna előteremteni.

Miután leellenőriztük a történet hitelességét, és egy újságon keresztül sikeresen felvettük a kapcsolatot a családdal, elkezdtük a gyűjtést. Szűk két hónap alatt az internet és a nagylelkű adományozók segítségével sikerült összeszedni a több, mint félmillió forintot, és személyesen adhattam át testvéreimmel az adományt. Nagy siker volt ez. Úgy gondolom, sikerült bizonyítanunk elszántságunkat, és becsületességünket.

Második nyilvános szereplésünk a  HVIM emléktúráján volt, mindössze egy hete, Balassagyarmaton. Ahhoz képest, hogy az emberek mennyire nem tudták, kik is vagyunk, szinte körülrajongtak minket. Az út során folyamatosan osztogathattuk szóróanyagainkat, és rengetegen jöttek oda kérdezni, érdeklődni. Ezen a második alkalmon bizonyíthattuk, hogy megjelenésünk méltó a küldetéshez, melyet vállaltunk.

Emellett hetente jelentkező rádióműsort volt lehetőségünk indítani a Szent Korona Rádión, melynek pont ezekben a percekben kerül adásba a negyedik adása. Mindezek a felsorolt események csak előkészítései utunknak. Megértem, hogy nem tudtok még mit kezdeni rendünkkel, nem tudjátok hova bekategorizálni. Sok ilyen levelet, kommentet kaptunk. Amit fontos tisztázni, hogy nincs közünk semelyik gárdához sem, és nem vagyunk utánzata semmilyen jelenlegi nemzeti szervezetnek.

Nem arról van szó, hogy “keménynek akarunk látszani”, ezért gyorsan vettünk néhány fekete zubbonyt. Ez a felfogás olyan messze van a valóságtól mint ide a Húsvét-szigetek. Az Új Hajnal Rend 2008-ban alapult meg, de már évekkel előtte tudtuk, hogy létre fogjuk hozni. Csak fel kellett hozzá nőni. Habár külsőségeiben – egyenruha – hasonló csoportunk a gárdákhoz, de ezenfelül semmilyen hasonlóság nincsen.

Önmagunkat lovagrendként határozzuk meg, és nagyon szigorú, kötött értékrend szerint éljük életünket. Az árnyékban töltött éveket tapasztalatszerzéssel, tanulással töltöttük. És nem havi egy állománygyűlésen. Sok esetben rendtagok évekig együtt éltek, és minden helyzetben megtanultak létezni a törvényekkel és a hierarchiával. Megismertük egymást a mindennapokban, és éles helyzetekben is. Mára bőven van elég tapasztalatunk az embereink és a külső társadalom természetével kapcsolatban ahhoz, hogy nyilvánosan is tevékenykedhessünk.

Életünk igyekszünk a jelenleg tomboló káosz (Kali-Yuga) szellemi hatásaitól függetlenítve élni, és minél közelebb jutni a teljes, tiszta, nemes élethez. Többek közt az őseink életét tanulmányozva, az ő gondolataikból táplálkozva építjük az elveszett, egységes létszemléletet.  Nem kívánunk senkit sem rávenni arra, hogy ezt az életszemléletet kövesse, de szeretnénk bemutatni ezt az életstílust minél több fiatalnak, hogy szabadon dönthessenek: az értéktelen, istentelen, üres életet ; vagy egy magasabbrendű célnak szentelt, boldog egységes, közösségi életet szeretnének átélni. Ennek érdekében a jövőben fokozatosan egyre több anyagot fogunk nyilvánosságra hozni, melyek az elmúlt években születtek körünkben. Valamint egyre többször kívánunk részt venni a nemzeti oldal életében aktívan és tevőlegesen. Mert ez a helyes út.

Itt nem lehet hozzászólni.

Tartalomjegyzék