Az Új Hajnal Rend megtévesztette a nemzeti oldalt!

A lentebbi roppant igényes, hiteles és logikus beszámoló is körlevélként jutott el hozzánk, először 2012. április 26-án. Módosítás nélkül közöljük alább.

 

Kedves Barátaim!

FIGYELEM – FIGYELEM – FIGYELEM

Nézzétek meg a filmet és azután olvassátok el, amiről itt beszámolok! Fontos!

Az Új Hajnal Rend akkor lépett a nyilvánosság elé, mikor egy 600.000Ft-os gyűjtés sikeréről számoltak be egy fehérvári 18 éves fiatal számára, akinek cigányok összetörték a szájpadlását.

Az ő akciójukról mi nem is tudva – talán emlékeztek – egy svájci MVSZ szájsebész felajánlására egy-két héten belül sikeresen elértük az áldozat családját és Patrubány Miklóson keresztül a műtéti sorozat és fogpótlás (cirka 1 milliós értékben) Karácsonyra már ott tartott, hogy a végső fogbeültetést tervezték egy ideiglenes fogsorral a fiatalember szájában. A sorsdöntő műtét éppen december 5-én zajlott le Budapesten egy magánklinikán.

A család zavartságában azt csinálta, amit jónak látott. Az anyuka, mikor velünk kapcsolatba lépett, azt írta, hogymár félve jelentkezik nálam, mert úgy érzi, hogy a nemzeti oldalról érkező szájtépés, s akik az interneten gyűjtést szerveznek, csak kihasználják szerencsétlenségüket, ezért ha lehet, szeretné nagyon diszkréten kezelni az egész ügyet, de jelentkezik a fia érdekében. Mi megígértük és tartottuk is magunkat ehhez, azaz nem zaklattuk a lakásán, nem kértünk külön elérhetőséget a levelezőcímen kívül, nevüket nem közöltük, hanem amilyen gyorsan csak lehet összehoztuk a svájci orvossal őket.

Patrubány Miklós a család kérésére mindaddig nem hozott nyilvánosságra semmit sem, amíg a család jóváhagyását nem adta ehhez. A jóváhagyás megérkezett Karácsony előtt néhány nappal, azonban hirtelen, egy nappal az MVSZ híre előtt megjelent a Szent Korona Rádión az Új Hajnal Rend szervezet a beszámolójával, hogy ők segítettek az áldozaton és átadták a műtéthez (ami akkor már gyakorlatilag befejezett volt) szükséges pénzt. Az MVSZ első beszámolója csak egy nap múlva jelent meg, ahol Miklós a család kérésére a nevüket sem írta le, miközben az Új Hajnal Rend bemutatkozó videófelvétele a lakásukon, a cím és teljes nevük nyilvánossá tételével készült.

MOST GONDOLKOZZ!

A bemutatkozó videó felvételből kiderül, hogy
– a gyűjtésnek természetesen nem volt esélye 600.000Ft-ot összeszedni,
– de – láss csodát – előkerült egy nevét titokban tartó zsidó emberke a hiányzó több százezer forinttal, kinek az volt a kérése, hogy ezt mondják is el a nyilvánosságra tárt videón (megtették)
– a videó felvételen kiderül, hogy a család a saját lakásán fogadta a társaságot, hogy átvegyék a 600.000 Ft-ot és köszönetet mondjanak az Új Hajnal Rendnek

ÉS MOST FIGYELJ!

– Az új Hajnal Rend kötelezőnek érezte, hogy beszámoljon radikalizmusáról és érettségéről abban, hogy meg tudja különböztetni a zsidót a zsidótól és bejelentette a zsidó forrást, de
– egy szóval sem említette meg a tényt, hogy a gyűjtésük eredeti célja okafogyottá vált a nemzeti oldal (MVSZ, Fejér Szövetség) segítségével, s eszükbe sem jutott velünk kapcsolatba lépni a videó felvétel elkészítése előtt
– a család (a videó) egy szóval sem említi, hogy a gyermek szájában lévő ideiglenes fogpótlás honnan származik (miért?),
– hogy az egész műtét ingyenes volt, tehát a 600.000Ft már inkább csupán kárpótlás (!!!)
– nem hangzik el sem a Fejér Szövetség, sem az MVSZ közreműködése, ami nélkül soha nem kerültek volna kapcsolatba a svájci orvossal, akiről ugyancsak nem említették meg, hogy az MVSZ-en keresztül ajánlotta fel ingyenesen a beavatkozást (Miért?)
– miközben nyilvánvaló, hogy az Új Hajnal Rend is tisztában kellett legyen azzal a történettel, amit megírtunk a honlapunkon később, s meg is jelent januárban a Magyar Nemzet hasábjain.
A történet tisztán és világosan leírva:
http://fejerszovetseg.blogspot.com/2012/01/hatarokon-ativelo-magyar-osszefogas.html

Megjegyzés:
Az akkori és mostani videó felvételen az is kiderül, hogy gyönyörű egyenruhás, zászlós, rendesen kistafírozott társaságként, mintegy mindenre kész, radikális csapaterő lépnek ők most már színre, hogy harcoljanak a nemzeti oldalon!

Ennyi az, amit segíthettem, hogy eligazodjatok abban, ami ebben az országban történni fog!

ÖSSZEFOGLALÁS:

Ajánlom mindenkinek az írást, amit mostanában tettem fel a honlapunkra “Elegem van … címmel”, s különösen annak következő bekezdését értelmezésre:

“… miközben semmi másra nem telik már, mint csinálni, tenni mindig valamit, hogy minél többen lássák, tudják, tapasztalják, hogy a sok tett egymás után, sőt, nap nap után, s egymással, nem mással, figyelemmel egymásra legalább, megosztva azt, ami van, többet ér a hatalmasnál hatalmasabb világrengető ötleteknél, s a habzó bő dumánál, amivel oly’ tele van már nem (vagy nem csak) a pince és a padlás.”

“Összefogni csak helyi és életképes közösségekkel lehet, bármennyire is lassú és bármennyire is nehézkes.
És nem azért és nem attól, hogy ők éppen mit csinálnak, hanem azért, mert őket tegnapelőtt és tegnap is már többször láttam.

Hogy végre tök mindegy legyen, hogy mások RIADÓT vagy IRTÓ jót fújnak.
Semmi sem lesz jobb attól, ha a süketség összefog a vaksággal, csak mert köd van, csak mert zaj van, vagy mert hatalmas nagy ökörszag van.”

Utolsó mondat: Az Új Hajnal Rend nálunk azzal mutatkozott be, hogy úgy tett, mintha nem létezne más, csak ők, s amit ők tettek! Ezzel elárulta magát, hogy odatartozik, ahol ez természetes.

Testvéri szeretettel:
Ferenc (az öreghegyi)

Itt nem lehet hozzászólni.

Tartalomjegyzék