Gonda László megmondja

Az alábbi “eszmefuttatást” egy rólunk szóló cikk alatt személyesen Gonda László publikálta, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 vezetője, és a dicsőséges Y-terv egyik ötletgazdája. Nem kívánjuk elhallgatni álláspontját, sőt, magunk biztosítunk neki publicitást. Válaszolni sajnos nem tudunk, mert előre jelezte, hogy feleslegesen is tennénk.

 

Ezt üzeni nekünk Gonda

Ezt üzeni nekünk Gonda

Gonda László · Kiemelt hozzászóló
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ffzsq6ZXVE4#!
Ez szövegében, ruházatában, szimbolikájában (ami egy KÁOSZ!) egy újabb Szabó Albert, Bácsfi Diana, egy történelmi ismeretek hiányát mutató megvezetett ifjú, “akinek minden vicc új”, mert “újszülött”. Manipulált fiatalok.
Sheer-Komjáthy durva, személyeskedő válaszára, már előre jelzem nem fogok reagálni. Szánalmasak vagytok ebben a militarista maskarában a XXI.században és ezzel a hamis dumával!
Bodó K. Attilát olvassátok, mert ő pontosan rávilágít az összefüggésekre. Köszönet érte.
Magyar ember nem keveri a hagyományos jelképeinket, nem tesz hozzá, nem vesz el: ragaszkodik Árpád, a Turul nemzetség ősi jelzésvilágához. Azt a német militarizmust, a német rasszista felsőbbrendűséget is szimbolizáló sötét lelket mutató, a kíméletlen és embertelen kisugárzást sugalló fekete öltözet nem MAGYAR!
Válasz · 1 · Tetszik · Bejegyzés követése · április 26., 14:46

Gonda László · Kiemelt hozzászóló
Az előző folyt.:
Ez csak a vak gyűlöletet erősíti. Azokat támogatja, akik a gyűlölet szításából élnek. EZ ÍGY EGY ALJAS JÁTÉK. ÖNPUSZTÍTÓ! Ez a hazaárulás.

NE feledjétek a II.vh.-ban ez a szemlélet következménye, hogy Budapestet áldozták föl, Bécs helyett. Bécset nem bombázták, nem lőtték szét, nem robbantották föl a másik “felsőbbrendűek” a hídjaikat. MA Bécs tiszta, ápolt, nem kellett részben újjá építeni, átépíteni … Karl Pfeffer-Wildenbruch, akinek parancsára robbantották a budapesti hidakat, ágyban párnák közt halt meg Bielefeldben, 1971-ben! Hindyt Ivánt 1946-ban kivégezték! Ti mind szerencsétlen hasznos idióták vagytok, akik bármit feláldoznak olyan nemzetekért, akik minket csak kihasználtak és ki fognak használni, majd szarban hagynak, amikor azt hisszük, hogy majd mi … mert ilyen szerencsétlen manipulált embereink hatalomhoz juthattak. Persze csak is katonai megszállás után…
Válasz · 1 · Tetszik · Bejegyzés követése · április 26., 14:52

Gonda László · Kiemelt hozzászóló
Az előző folyt.
Hindynek, mint Bp. védelmi erői magyar parancsnoka, NEM volt tényleges hatalma, mégis kivégezték. Budapestet a minket lenéző, akkori felsőbbrendűi ideológiát valló németek által irányított főleg idegen katonák “védték”, úgy hogy Bécset megkíméljék…
Ha a II.vh-t a németek nyerték volna meg, akkor ma már egy magyar “Anschluss” is végbement volna és az oláhok által tervezett MÁV-ot is talán végrehajtják. Ezt nem látni, erre ennyi év után nem rájönni, végzetes hiba, BŰN!
Mi az a MÁV? Nahát ez a baj. Szerintem az olvasók döntő többségének fogalma sincs róla. Pedig édesanyám és egész rokonságát anno Temesváron ezer gyötörték az oláhok!!!!
Válasz · 1 · Tetszik · Bejegyzés követése · április 26., 15:48

Gonda László · Kiemelt hozzászóló
Ez pontosan ugyan olyan provokáció volt, mint amit a Gertnärek (Kertészek) és társaik műveltek, művelnek. Csak ők rasszista intellektusból, ezek itt butaságból és “könyvből olvasva”.
 Az Új színház előtt volt mit keresni, mert ott ŐK támadtak, itt ők emlékeztek ártatlanok legyilkolására. Sajnos a gyűlölködés már komoly “eredményt ért” el, mert túl sokan képtelenek a valóságot érzékelni. Nem tudják mikor jogos a védelem és mikor kell támadni, vagy hatásosan védekezni. Teret nyert az érzelem, az indulat és nem az értelem.
Válasz · 1 · Tetszik · Bejegyzés követése · április 26., 15:59

Itt nem lehet hozzászólni.

Tartalomjegyzék