Cigánykérdés Cegléden + frissítve!

Nagyon sokan írtak nekünk levelet az elmúlt órákban azzal kapcsolatban, hogy halottunk-e már arról, mi történik Cegléden, küldünk-e embereket, illetve mit gondolunk, mi fog történni? Ezért hát még azelőtt megírom az állásfoglalásom a kérdésről, mielőtt véget érne ez az éjszaka.

Frissítés: Az interneten találtuk ezt a kis szövegrészletet, több helyen is. nem tudjuk hitelességét, de ha hiteles, akkor maximálisan üdvözöljük a benne foglaltakat, és ha ebből egy új irányvonal keletkezne a gárdák vezetésében, abban örömmel segédkezünk!

„A ceglédi eset margójára: A Sebő Ödön század nevében.

Elegem van a demonstrálásból.

1. Legközelebb akkor mozgósítom a bajtársaimat, ha minden egyes bajtársam mellé odaáll 5 fő helyi lakos, aki a segítséget kérte.

2. Ha nemzeti szervezetek vezetői, körültekintően egymással egyeztetve, műveleti tervet készítenek a helyszínen és eldöntik a célokat, majd felosztják a feladatokat egymás között.

3. Az ittas hangadók közös eltávolítása az eseményről.

4. Ha a parlamenti képviselő bele akar folyni az eseményekbe, akkor a 2. pontban leírtaknak megfelelő álláspontot képviseli és nem a pártjáét, még ha rossz fényt is vet az rá. (Nem mi képviseljük őket, hanem ők minket.)” Jobb jövőt!

Amen!

 

Korábban: A mögöttünk lévő körülbelül egy hónap alatt olyan agresszióhullám söpört végig a vidéki Magyarországon, ami talán példátlan eddig. Nem arról van szó, hogy eddig ne történtek volna bestiális gyilkosságok, sorozatos rablások, erőszaktevések. Sajnos történtek. Hanem arról van szó, hogy hirtelen olyan túlnyomás keletkezett ezen a téren, amire garantáltan ellencsapás lesz a válasz előbb vagy utóbb.

Már a devecseri nemzeti-radikális tüntetés is jól mutatta, hogy a viszonyok kezdenek elharapózni, és jól láthatóan a helyzet jelenleg sem csitult. Ez egyfelől szörnyű, mert újabb atrocitásokhoz fog vezetni, de másfelől üdvös és szükségszerű, mert ráirányítja a kérdésre a közvélemény figyelmét, és így felgyorsítja a kérdés megoldódását, legyen a végkifejlet bármi is. Nem hiszem, hogy a “polgárháború” (valójában etnikai harc) ma éjjel robbanna ki.

De azt gondolom, hogy előbb-utóbb ki fog. A magyar vidéknek, akit a leginkább érint a probléma, jelenleg nincsen beleszólása a politikai eseményekbe, a törvényekbe. Az a hatalom, mely dönt, nem kívánja kezelni a problémát, sőt, sokszor arra utaló magatartást tanúsít, hogy a szándéka épp ennek a polgárháborúnak a kirobbantása. A cigányság étvágya csillapíthatatlan, és mindent felprédál és elragad, amit nem tartanak vissza tőle erővel. Ellenben a magyarok még közel sem olyan gyávák, gyengék és megtörtek, mint a nyugat-európai ember, és nem fogják hagyni, hogy a cigányok szabadon garázdálkodjanak, mint Párizsban és Londonban a fekete bevándorlók. Mindezen tényeket figyelembe véve, teljesen meg vagyok róla győződve, hogy éveken belül odáig feszül a húr, hogy egy tüntetésből tömegverekedés lesz, a tömegverekedésben meghalnak páran, ez a néhány halál pedig éppen elég lesz ahhoz, hogy magával vonja az agressziót az egész országban.

Hogy mi ott leszünk-e? Az Új Hajnal Rend nem hadsereg, hanem lovagrend. ezt soha senki ne tévessze szem elől. Ahogyan azt sem, hogy egy ilyen polgárháborúban mindig és minden körülmények között ártatlanokból halnak meg a legtöbben. Mindkét oldalon. Mert a gyilkosok, a bűnözők elbujdosnak, és a harag azokat éri el, akik nem voltak felkészülve arra, hogy menekülniük kellene. Büntetőhadjáratok, pogromok nem tartoznak azok közé a tettek közé, melyeket szeretnénk magunkénak vallani. De ha valóban megkezdődik az a folyamat, melyre utalnak a jelenlegi történelmi események, és melyben sok-sok magyar család veszélyben lesz, az a néhány magyar fiatal, akik az Új Hajnal Rendet jelentik, minden erejét és lehetőségét kihasználva fogja segíteni és védelmezni a hazáját és népét. De az a nap szerintem még nem a mai.

Scheer-Komjáthy Ádám 

http://www.ustream.tv/channel/sodi-live

Itt nem lehet hozzászólni.

Tartalomjegyzék