Kakasok a szemétdombon

judea_nepe_front

Nagyon régóta nem használtuk nyílt publikálásra oldalunkat, mivel ha valamit meg akartunk osztani a világgal, azt megtehettük más csatornákon, sőt. Valamint a legtöbb esetben valamilyen ismeretség vagy megállapodás megakadályozott bennünket abban, hogy nyílt kritikát fogalmazzunk meg a nemzeti tábor szervezeteivel szemben.

Mivel a közelmúltban úgy döntöttünk, végleg felhagyunk a politikai szervezetekkel való együttműködéssel, – erről bővebben később – ezért már nem tartozunk betyárbecsülettel senki felé.

A napokban zajló megemlékezési láz kiválóan mutatja kommentár nélkül is, miért is függesztettük fel diplomáciai kapcsolatainkat. Olvasóinknak háttéranyagként ajánlom figyelmükbe az alábbi két nyilatkozatot:

http://magyarhajnal.com/levelet-hamisitott-a-hvim-vezetosege/

http://www.deres.tv/20131114/hvim-vezetosegenek-kuldott-arany-hajnal-levelrol

Nos, miután ezt elolvasták, hozzáfűznék egy kevés lábjegyzetet.

Hogy valójában mi történhetett? A legvalószínűbb, hogy az Arany Hajnal tagjai nem vették a fáradtságot új nyilatkozat kibocsájtására, és a vármegyéseknek egyszerűen a kiadott sajtóanyagot küldték tovább. Ebből próbált meg a Magyar Hajnal valamiféle karaktergyilkosságot kerekíteni hazug pitiáner embereknek beállítva a vármegyéseket. Valószínűleg csúsztatás, de a Vármegye sem feddhetetlen.

Az átlag civil talán nem is sejti, de ezek a tüntetések, megemlékezések, az elsődleges cselekvési platformja az ilyen “hazafias szervezeteknek”. Folyamatosan kell ilyeneket szervezni, mert különben nem látszik az aktivitás, nem látszik, hogy “csinálnak valamit.” A lehető legkülönfélébb mondvacsinált okokkal lehet tartani megemlékezéseket, a lényeg, hogy minden hírportál lehozza, és ott legyen a logójuk a címlapon. A legtöbb esetben még csak érintőlegesen sem valódi megemlékezés zajlik, hanem aktuálpolitikai propaganda. Ilyen a Jobbik március 15-e is, de tipikusan ilyen a mostani Arany Hajnal megemlékezés is.

A folyamatos nyomulás, törleszkedés, egymás sárral dobálása, lejáratása, és a tüntetések. Ez tölti ki ezen mozgalmak mindennapjait, és a látszatkeltés, miközben érdemi munkát semelyikük nem végez hazánk sorsának jobbításáért. Majd ha átvettük a hatalmat! – mondják, de erre pedig nem fog sor kerülni.

Itt nem lehet hozzászólni.

Tartalomjegyzék